βαθμολόγηση 4.7, σύμφωνα με 10187 αξιολογήσεις πελατών

Η κίνηση είναι ζωή

50%
Έκπτωση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ -
50% έκπτωση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ, αγοράστε 1 και πάρτε 1 δώρο

“ArthroNEO είναι ο λόγος που μπορώ να κινηθώ ελεύθερα”
Χαρα Διαμαντιδη

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του ArthroNEO

Φυσικά συστατικά ArthroNEO είναι φτιαγμένο με συστατικά όπως Αρνάκις η Ορεινή, Λεβάντα η Στενόφυλλος, Καστορέλαιο, Καμφορά και άλλα.

Μοναδική σύνθεση Ο ακριβής συνδυασμός αυτών των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών είναι που κάνει το ArthroNEO αποτελεσματικό για κάθε πάθηση των αρθρώσεων.

Εύκολο στη χρήση Το ArthroNEO απορροφάται από το δέρμα και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, της αρθροπάθειας, της οστεοχόνδρωσης κ.α.

Αποτελεσματικότητα Χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν το ArthroNEO καθημερινά. Το σπρέι μειώνει την ένταση των μυών καθώς και τον πόνο στα γόνατα, τη μέση, τον αυχένα, τα πόδια και τα χέρια μέσα σε λίγες μέρες.

Τα συστατικά του ArthroNEO είναι φυσικά

ΑΡΝΑΚΙΣ Η ΟΡΕΙΝΗ Πλούσια πηγή μαγνησίου – απαραίτητο στοιχείο για υγιή οστά.

ΣΤΕΝΟΦΥΛΛΗ ΛΕΒΑΝΤΑ Επαναφέρει και ενδυναμώνει τις αρθρώσεις σε περιπτώσεις φλεγμονής (αρθρίτιδα) και εκφυλιστικών αλλαγών (αρθρίτιδα).

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ Ένα ισχυρό φυτικό παυσίπονο για τις αρθρώσεις, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως φυσικό φάρμακο για την αρθρίτιδα.

ΚΑΜΦΟΡΑ Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον πόνο σε παθήσεις των αρθρώσεων, του χόνδρου και των τενόντων.

Τι είναι αυτό που κάνει το ArthroNEO καλύτερο από άλλα, παρόμοια προϊόντα για τις αρθρώσεις;

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους στον πλανήτη υποφέρουν από τουλάχιστον έναν τύπο αρθρίτιδας. Κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, το ArthroNEO είναι η σωστή, καθημερινή απάντηση στα προβλήματα αυτά. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην εξάλειψη του πόνου σε μύες και αρθρώσεις και στην αποκατάσταση της ευκινησίας των αρθρώσεων. Είναι επίσης χρήσιμο μετά από χειρουργεία στις αρθρώσεις, για τους πόνους σε χέρια και πόδια καθώς και για την ένταση των μυών..

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βάσει κριτικών, η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας δηλώνει ικανοποιημένη με τη χρήση του ArthroNEO σε καθημερινή βάση. Το ArthroNEO τους έχει βοηθήσει σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, αρθροπάθειας, οστεοαρθρίτιδας, οστεοχόνδρωσης κ.α..

ΠΡΟΣΙΤΟ

90% των θεραπειών για τις αρθρώσεις δεν είναι προσιτά στους περισσότερους ανθρώπους. Πουλάμε το ArthroNEO μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, χωρίς επιβάρυνση φαρμακείου και ακριβές διαφημίσεις, διατηρώντας έτσι την τιμή του προϊόντος σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, ώστε να μπορεί να το αγοράσει όποιος το χρειαστεί.

Γιατί οι πελάτες μας λατρεύουν το ArthroNEO

Άννα Τζιάρτα ευτυχισμένη μητέρα δύο παιδιών

Εγγυημένη αγορά

Αν και δεν έχω απαλλαγεί πλήρως από τους πόνους, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη θετική εμπειρία μου από το ArthroNEO. Υποχρεώθηκα να εγκαταλείψω την εργασία μου λόγω της προοδευτικής αρθρίτιδας στις αρθρώσεις μου. Έκανα ενέσεις τρεις φορές την ημέρα και λάμβανα παράλληλα παυσίπονα. Είχα δοκιμάσει πάρα πολλά φάρμακα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους γεμάτο με αγωνία, και φρικτές καταστάσεις που δεν θα ήθελα καν να αναφέρω. Πέρα από τον σταθερό πόνο, η απόγνωση και η μελαγχολία μου μεγάλωναν. Δεν πίστευα πως μπορούσε να έχει κάποιο θετικό τέλος αυτή η κατάσταση, αλλά αγόρασα το ArthroNEO, Έχοντας διαβάσει πολλές από τις απόψεις ατόμων που το είχαν ήδη δοκιμάσει αποδοτικά.”

Μιχαλης Γραμματικακης ιδιοκτήτης επιχείρησης

Εγγυημένη αγορά

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής εταιρίας IT και πρώην προγραμματιστής, στέκομαι πίσω από ένα γραφείο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Παρότι αυτό δεν φαίνεται επίπονο σωματικά, είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η μέση μου. Για χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς ειδική υποστήριξη για τη μέση μου. Χρησιμοποιούσα καθημερινά παυσίπονα, αλλά το σώμα μου τα συνήθισε και τελικά τίποτα δεν είχε πλέον αποτέλεσμα. Όλα αυτά μέχρι που ανακάλυψα το ArthroNEO πριν από έναν χρόνο. Έπεσα τυχαία επάνω του στο διαδίκτυο και μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενος που δεν αναζήτησα κάποια άλλη λύση για τους πόνους στη μέση μου.

Κωστας Κολλας πατέρας, παππούς, προπονητής τένις

Εγγυημένη αγορά

Ανεξάρτητα από τα όσα διαβάζετε για την ‘υγιεινή ζωή', όλα έχουν την επίπτωσή τους στο σώμα μας. Εργάζομαι ως προπονητής τένις από τότε που σταμάτησα να παίζω σε τουρνουά. Αισθανόμουν περίφημα έως τα σαράντα. Τότε, σιγά – σιγά, πρώτα οι αγκώνες μου, μετά τα γόνατα, στη συνέχεια η μέση – άρχισαν όλα να μου δημιουργούν προβλήματα, μέχρι που έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσα να κινούμαι πλέον χωρίς να νιώθω σταθερά πόνο. Ένας φίλος από τον καιρό που ήμουν επαγγελματίας μου συνέστησε να δοκιμάσω το ArthroNEO και μπορώ να πω – πως λειτουργεί εξαιρετικά. Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ – όλοι οι πόνοι στις αρθρώσεις μου υποχώρησαν και αυτό μου επιτρέπει να εργάζομαι κανονικά έως και σήμερα.

Μηνα Ζαρκαδουλα πρώην πιανίστρια, δασκάλα πιάνου

Εγγυημένη αγορά

Αφιέρωσα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου παίζοντας πιάνο ως επαγγελματίας μουσικός. Κατέστρεψα τις αρθρώσεις στα δάχτυλά μου σε σημείο να μην μπορώ να σηκώσω οτιδήποτε πιο βαρύ από ένα βιβλίο χωρίς να νιώσω πόνο. Εκείνο τον καιρό δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα, γι’ αυτό σταμάτησα να εργάζομαι και άρχισα να διδάσκω. Τα χέρια μου εξακολουθούν να πονούν, αλλά τουλάχιστον πλέον η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Μία από τις μαθήτριές μου το αντιλήφθηκε μία μέρα και μου έφερε το ArthroNEO, επειδή η γιαγιά της το χρησιμοποιούσε με μεγάλη επιτυχία. Αυτό συνέβη πριν από δύο χρόνια. Σήμερα μπορώ μα χαρά να δηλώσω πως οι πόνοι στις αρθρώσεις μου φεύγουν το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου (ο χειμώνας εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα). Το έδωσα σε όλους μου τους φίλους που υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα και όλοι είναι χαρούμενοι με αυτό. Δοκιμάστε το!

Χαρα Διαμαντιδη μητέρα, γιαγιά

Εγγυημένη αγορά

Τα μόνα που μπορώ να πω είναι καλά πράγματα για το ArthroNEO. Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ (μου το έφερε η κόρη μου) οι αρθρώσεις μου δείχνουν σαν καινούργιες και αφιερώνω όλο και περισσότερο χρόνο στις μετακινήσεις μου. Λατρεύω τη φύση, αλλά το προβληματικό μου γόνατο με κρατούσε μακριά από αυτή για χρόνια. Τώρα πλέον έχω επιστρέψει για τα καλά. Σε ευχαριστώ, ArthroNEO!

Το ArthroNEO εγγυάται ασφαλείς αγορές χωρίς ρίσκο Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Προσωπικά και οικονομικά δεδομένα είναι ασφαλή και προστατευμένα. Συνεργαζόμαστε με μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες μορφές προστασίας διαδικτυακών πληρωμών στον κόσμο.

30 ΜΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν, επιστρέψτε το και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά μας – χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η παράδοση είναι δωρεάν. Το προϊόν θα παραδοθεί στην πόρτα σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που κάνατε την παραγγελία σας σε αυτή την ιστοσελίδα.

“ArthroNEO είναι ο λόγος που μπορώ να κινηθώ ελεύθερα”
Χαρα Διαμαντιδη

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Οδηγίες χρήσης ArthroNEO

1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση

2. Ψεκάστε 2-3 φορές την περιοχή από απόσταση 10-15 cm.

3. Κάντε μασάζ στην περιοχή και επαναλάβετε 2-3 φορές την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά.

ArthroNEO: ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο πόνος στις αρθρώσεις είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα. Δυστυχώς επηρεάζει τους περισσότερους ανθρώπους κάποια στιγμή της ζωής τους. Το σπρέι ArthroNEO έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τη δυσφορία και τους πόνους στις αρθρώσεις.
Το μυστικό κρύβεται στα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά. Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός που ενεργοποιεί την ενδυνάμωση των αρθρώσεων και εξαλείφει την καταπόνηση των μυών.
Η διαδικασία ανακούφισης του πόνου ξεκινά άμεσα. Απλώς εφαρμόστε στην περιοχή 2-3 φορές την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το ανα τακτές χρονικές περιόδους για καλύτερα αποτελέσματα.
Επειδή είναι σπρέι, το ArthroNEO λειτουργεί καλύτερα από ανταγωνιστικά προϊόντα σε μορφή κρέμας. Δε χρειάζεται να αγγίξετε την πληγείσα περιοχή κατα τη χρήση του και μπορείτε να το εφαρμόσετε με ένα μόνο χέρι. Το σπρέι παρουσιάζει επίσης μεγάλη οικονομία στη χρήση – χρησιμοποιούνται μόνο 0.2 ml τη φορά.
Οι έρευνές μας έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα και στα δύο φύλα. Ναι, είναι κατάλληλο.
Θέλοντας να κρατήσουμε την τιμή σε προσιτά επίπεδα και για να αποφύγουμε τις επιπλέον χρεώσεις των φαρμακείων, το πουλάμε μόνο στο επίσημο site μας. Επιπλέον, εκεί μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση 50%. Και για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο εσάς, τους τόσο σημαντικούς πελάτες μας, δεν χρεώνονται τα μεταφορικά και η πληρωμή του προϊόντος γίνεται τη στιγμή της παραλαβής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ -
50% έκπτωση

Αγοράστε 1 και πάρτε 1 δώρο

64,00€

32,00€

Αγοράστε 2 και πάρτε 2 δώρο

108,00€

54,00€

Αγοράστε 3 και πάρτε 3 δώρο

170,00€

85,00€

Όλα τα προϊόντα ArthroNEO κατασκευάζονται στην ΕΕ σε εγκεκριμένες εγκαταστάσεις CPNP. Ελεγχόμαστε για καθαρότητα και ασφάλεια σε κάθε παρτίδα. Βεβαιωθείτε πως αγοράζετε αυθεντικά προϊόντα ArthroNEO ψωνίζοντας στο https://www.arthroneo.com/

50%
Έκπτωση

“ArthroNEO είναι ο λόγος που μπορώ να κινηθώ ελεύθερα”
Χαρα Διαμαντιδη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ, αγοράστε 1 και πάρτε 1 δώρο