A mozgás egyenlő az élettel

Az АrthroNEO fő előnyei

Természetes összetevők Az АrthroNEO természetes összetevőket, például Arnica Montana, Lavandula Angustifolia, ricinusolaj, kámfor stb. tartalmaz.

Egyedülálló formula A gondosan megválasztott összetevők pontos kombinációjának köszönhetően az АrthroNEO az összes ízülettel kapcsolatos betegség esetén hatékony.

Használata egyszerű Az АrthroNEO gyorsan felszívódik a bőrön keresztül, és enyhíti az arthritisz, az artrózis, az oszteokondrózis stb. tüneteit.

Hatékony Több ezren használják naponta az АrthroNEO-t. A spray néhány nap alatt csökkenti az izomfeszültséget, valamint a térd, a hát, a nyak, a lábak és a karok fájdalmát.

АrthroNEO természetes összetevőket tartalmaz

HEGYI ÁRNIKA Mangánban gazdag, mely az egészséges csontok létfontosságú eleme.

KÖZÖNSÉGES LEVENDULA Gyulladás (ízületi gyulladás), valamint degeneratív változások (artrózis) esetén helyreállítja és erősíti az ízületeket.

RICINUSOLAJ Az ízületi fájdalmak gyógyítására használt erős gyógynövény hatóanyag: a ricinusolajat régóta használjuk az ízületi gyulladás természetes gyógymódjaként.

KÁMFOR Az ízületek, porcok és ínak gyulladásos megbetegedése eseten csökkenti a gyulladást és a fájdalmat.

Mitől jobb az АrthroNEO más ízületi kezeléseknél

HATÉKONYSÁG

A világ népességének több mint fele szenved a különféle ízületi gyulladás közül legalább egytől. A természetes alapanyagokból készült АrthroNEO egy megfelelő mindennapi válasz erre. Nagyon hatásos az ízületi és izomfájdalmak enyhítésében és az ízületek rugalmasságának helyreállításában. Az ízületi műtétek után is hasznos, mivel csökkenti a karok, a lábak fájdalmát és az izmok feszültségét..

ELÉGEDETTSÉG

A vásárlói vélemények alapján a vásárlóink túlnyomó többsége elégedettnek mondta magát az АrthroNEO rendszeres használata után. Az АrthroNEO segített nekik arthritisz, artrózis, oszteokondrózis stb. esetén.

MEGFIZETHETŐSÉG

A rendelkezésre álló ízületi kezelések 90%-a az emberek többségének nem megfizethető. Az АrthroNEO-t csak a hivatalos weboldalunkon keresztül értékesítjük, így nem kell fizetnie a gyógyszertári árrésekért és a drága reklámokért, így a termék árát elég alacsonyan tudjuk tartani ahhoz, hogy mindenki, akinek szüksége van rá, megengedhesse magának.

Miért szeretik vásárlóink az АrthroNEO-t

Joó Henrietta, két gyermek boldog édesanyja

Bár a fájdalom nem szűnt meg teljesen, mégis szeretném megosztani az АrthroNEO használatával kapcsolatos pozitív tapasztalataimat. A kis ízületek előrehaladott artrózisa és köszvényes ízületi gyulladás miatt fel kellett mondanom a munkahelyemen. Naponta háromszor kaptam injekciót és fájdalomcsillapítót is kellett szednem. Egy gyötrelmes év során olyan sokféle gyógyszert kipróbáltam, hogy még felsorolni is szörnyű lenne. Az állandó fájdalom mellett egyre kétségbeesettebb és reményvesztettebb lettem. Már nem is hittem, hogy ez az állapot véget érhet. Az АrthroNEO termékre azok véleménye alapján esett a választásom, akik számára már bevált.”

NAGY MIHÁLY (55) cégtulajdonos

Egy kisebb informatikai cég tulajdonosaként és volt programozóként életem nagy részét asztálnál ülve töltöttem. Bár ez nem hangzik úgy, mintha fizikai megterhelést jelentene, a hátam tönkrement. Évekig csak speciális háttámasszal tudtam aludni. Mindenféle fájdalomcsillapítót szedtem, de egyik sem hatott sokáig, mert a szervezetem hozzászokott. Egész egy évvel ezelőttig, amikor rátaláltam erre a termékre: АrthroNEO. Véletlenül láttam meg online és boldogan mondhatom, hogy azóta nem kellett keresgélem más megoldást a hátfájásomra.

LÉNÁRT KÁROLY (52) apa, nagyapa, teniszedző

Nem számít mit mi mindent lehet olvasni az „egészséges életmódról”, megterheli a szervezetet. Mióta befejeztem a versenyzést, teniszedzőként dolgozom. Semmi bajom nem volt negyvenéves koromig. Azán lassanként mindenem elkezdett fájni - először a könyököm, majd a térdeim, végül a hátam – végül fájdalom nélkül már szinte megmozdulni sem tudtam. Egy barátom, akit még teniszező koromból ismerek, ajánlotta, hogy próbáljam ki az АrthroNEO terméket és nagy örömömre – kiváló megoldás. Mióta használom, az ízületi fájdalmam elmúlt, így még mindig tudok dolgozni.

CSONKA MÓNIKA (53) volt zongorista, zongoratanár

Életem jelentős részében zongorán játszottam, hivatásos zenészként. Annyira tönkretette az ujjízületeimet, hogy egy könyvnél nehezebb tárgyat fájdalom nélkül nem tudtam megfogni. Akkoriban nem tudtam erre megoldást találni, így abbahagytam a zenélést és helyette tanítani kezdtem. A kezem még mindig fájt, de legalább elviselhető volt a fájdalom. Az egyik diákomnak feltűnt az állapotom és egy nap hozott nekem egy АrthroNEOterméket, mert a nagymamáján is segített. Ez két éve történt. Ma már elmondhatom, hogy legtöbbször nem fáj a kezem (egyedül télen érzem). Minden, hasonló gonddal küzdő barátomnak adtam belőle és mindenki elégedett vele. Próbálja ki!

DÁVID KLÁRA (56) anya, nagymama

Csak jót tudok mondani az АrthroNEO termékről. Mióta használom (a lányomtól kaptam) az ízületimet szinte újnak érzem és egyre több időt tudok mozgással tölteni. Imádom a természetet, de a rossz térdeim miatt évekig nem tudtam kirándulni menni. Végre ismét megtehetem. Köszönöm, АrthroNEO!

АrthroNEO Biztonságos és kockázatmentes vásárlást biztosít Az Ön elégedettsége a legnagyobb jutalmunk

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS A személyes és pénzügyi adatok titkosak és védettek. Olyan platformon dolgozunk, amely megfelel a világ legszigorúbb online fizetési biztonsági követelményeinek

30 NAPOS GARANCIA Amennyiben nem elégedett a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül

INGYENES KISZÁLLÍTÁS A kiszállítás ingyenes. A terméket a megrendelése leadásától számított munkanapon belül a küszöbéig szállítjuk

RENDELJE MEG MOST 50% kedvezménnyel

Hogyan kell használni АrthroNEO-t

1. Használat előtt rázza fel

1. Permetezze 2-3-szor az érintett területre 10-15 cm távolságból

1. Masszírozza be, ismételje naponta 2-3-szor. Használja mindennap.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az ízületi fájdalom nagyon gyakori tünet. Sajnos életének egy bizonyos szakaszán sokakat érint. Az АrthroNEO spray-t az ízületi kényelmetlenség és fájdalom enyhítésére fejlesztették ki.
A titok a válogatott természetes összetevőkben rejlik. A hatékony keverék hozzájárul az ízületek erősítéséhez és az izomfeszültség megszüntetéséhez.
A fájdalom enyhítésének folyamata azonnal megindul. Alkalmazza napi 2-3 alkalommal a fájdalmas területen. Használja rendszeresen a jobb hatás elérése érdekében.
Az АrthroNEO spray formájának köszönhetően jobban hat, mint a krém alapú versenytársak. A termék használata közben nem kell megérintenie a sérült, irritált, vagy fertőzött területeket, és használatához elegendő az egyik keze. Továbbá a spray nagyon gazdaságos is – minden alkalommal csak 0,2 ml-t használ el.
Kutatásaink mindkét nem esetében kiváló eredményeket mutattak. Igen, alkalmas.
Annak érdekében, hogy az ár megfizethető legyen, és elkerüljük a drága gyógyszertári jutalékokat, csak hivatalos honlapunkon értékesítjük. Ezen kívül további 50% kedvezménnyel is megvásárolható. Értékes ügyfeleink kényelme érdekében a szállítás teljesen ingyenes, és fizetni is csak a kézbesítéskor kell.

19800,- Ft

9900,- Ft

Rendelj 2-őt, 1-et ajándékba adunk mellé ingyen!

33400,- Ft

16700,- Ft

Rendelj 3-at, 2-őt ajándékba adunk mellé ingyen!

51800,- Ft

25900,- Ft

50%
Kedvezmény
50% Kedvezmény