Gibanje je življenje

Glavne prednosti АrthroNEO

Naravne sestavine АrthroNEO je izdelan iz naravnih sestavin, kot so arnika, sivka, ricinusovo olje, kafra in drugo.

Edinstvena formula Natančna kombinacija teh skrbno izbranih sestavin tvori АrthroNEO učinkovit proti vsem s sklepi povezanimi težavami.

Enostaven za uporabo АrthroNEO se hitro vpije skozi kožo in lajša simptome artritisa, artroze, osteohondroze, itd.

Učinkovitost Pršilo АrthroNEO vsakodnevno uporablja na tisoče ljudi. Pršilo v nekaj dnevih zmanjša napetost mišic in tudi bolečine v kolenih, hrbtu, vratu, v nogah in rokah.

Sestavine АrthroNEO so naravne

NAVADNA ARNIKA Bogat z manganom - bistvenim elementom, potrebnim za zdrave kosti.

LAVENDIN Pri vnetjih (artritisu) in degenerativnih spremembah (artroza) obnovi in krepi sklepe.

RICINUSOVO OLJE Močno zeliščno sredstvo za bolečine v sklepih, ricinusovo olje se že stoletja uporablja kot naravno zdravilo za artritis.

KAFRA Lajša vnetje in bolečino, če se pojavijo bolezni sklepov, hrustanca in tetiv.

Kaj je tisto, kar naredi АrthroNEO boljšega od drugih zdravil za sklepe

UČINKOVITOST

Več kot polovica svetovne populacije trpi zaradi vsaj enega tipa artritisa. Izdelan iz naravnih sestavin, je АrthroNEO ustrezen vsakodneven odgovor za vse te težave. Je zelo učinkovit pri odpravljanju bolečin v sklepih in mišicah ter obnavlja gibljivost sklepov. Prav tako je uporaben za po operacijah sklepov, da zmanjša bolečino v rokah, nogah in mišično napetost….

ZADOVOLJSTVO

Glede na mnenja uporabnikov, se je večina naših kupcev opredelila kot zelo zadovoljne po redni uporabi АrthroNEO. АrthroNEO jim je pomagal v primerih artritisa, artroze, osteoartritisa, osteohondroze, itd.

DOSTOPNOST

90% od vseh zdravil za sklepe ni dostopno večini ljudi. Mi prodajamo АrthroNEO samo preko naše uradne spletne strani, tako da vam ni treba plačevati lekarniških marž in dragega oglaševanja, s čimer lahko ohranjamo dovolj nizko ceno, da si ga lahko privošči skoraj vsak, ki ga potrebuje.

Zakaj naši kupci obožujejo АrthroNEO

Helena J., vesela mati dveh otrok

Čeprav nisem čisto brez bolečin, bi vseeno želela deliti z vami svojo pozitivno izkušnjo z АrthroNEO. Moral sem prenehati hoditi v službo zaradi progresivne artroze v majhnih sklepih in protinastega artritisa. Trikrat na dan sem morala prejemati injekcije in jemala sem tudi zdravila proti bolečinam. V tem letu agonije sem poskusila ogromno zdravil, da jih je groza celo našteti. Poleg rednih bolečin sta se povečevala tudi obup in brezup. Nisem verjela, da se bo to stanje kdaj umirilo, zato sem kupila АrthroNEO, upoštevajoč pri tem mnenja tistih, ki so že preizkusili njegovo učinkovitost. "

MIHA G. (55) poslovnež

Kot lastnik majhnega IT podjetja in bivši programer sem večino življenja presedel za mizo. In čeprav se to ne zdi fizično zahtevno, mi je uničilo hrbet. Že leta ne morem več mirno spati brez posebne opore za hrbet. Periodično sem jemal različne protibolečinske tablete, vendar se je moje telo navadilo na vse in nič ni več dolgo delovalo. Dokler pred letom dni nisem našelАrthroNEO Na spletu sem naletel nanj in z veseljem lahko rečem, da nisem več iskal druge rešitve za bolečine v hrbtu.

LUKA K. (52) oče, dedek, trener tenisa

Ne glede na to, kaj ste prebrali o "zdravem življenju", to močno vpliva na telo. Kot trener tenisa delam že odkar sem prenehal z nastopi na tekmovanjih . In počutil sem se dobro, dokler nisem dosegel štirideseta. Nato pa malo po malem - najprej moji komolci, nato kolena, nato hrbet – povzročali so mi težave, dokler nisem dojel, da se ne morem več premikati, ne da bi pri tem čutil nenehno bolečino. Prijateljica iz mojih profesionalnih dni mi je svetovala, da poskusim АrthroNEO in moram reči – res odlično deluje. Od takrat ga uporabljam - bolečina v sklepih se je umirila in to mi omogoča, da še dandanes delam.

MONIKA N. (53) bivša pianistka, učiteljica klavirja

Večji del svojega življenja sem igrala klavir kot profesionalna glasbenica. To mi je uničilo sklepe na prstih do te mere, da bi bolelo že držanje karkoli težjega od knjige. Takrat nisem mogla prav veliko storiti glede tega, zato sem nehala igrati in sem namesto tega začela poučevati. Roke me še vedno bolijo, vendar je postalo vsaj znosno. Ena izmed mojih učenk je nekega dne to opazila in mi prinesla АrthroNEO, ker je to uprabljala njena babica in učinki so bili neverjetni. To je bilo pred dvema letoma. Danes z veseljem lahko rečem, da so bolečine v rokah večinoma izginile (pozimi je težava še prisotna). To sem dala vsem svojim prijateljem, ki imajo podoben problem in vsi so z njim zadovoljni. Poskusi tudi ti!

KATJA D. (56) mama, babica

Lahko povem le lepe stvari АrthroNEO. Odkar ga uporabljam (hčerka mi ga je kupila), so moji sklepi kot novi in vse več časa preživim v gibanju. Obožujem naravo, vendar me slaba kolena že leta zadržujejo, da bi hodila na izlete v naravo. Zdaj lahko končno vse nadoknadim. Hvala, АrthroNEO!

АrthroNEO vam jamči varen nakup brez nobenega tveganja Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada

VAREN NAKUP Osebni in finančni podatki so prikriti in zaščiteni. Delujemo na platformi, ki uporablja najbolj napredne zaščite plačil na svetu

30 DNEVNO JAMSTVO Če z izdelkom niste zadovoljni, ga vrnite, mi pa vam bomo vrnili denar - brez vprašanj

BREZPLAČNA DOSTAVA Dostava je brezplačna. Izdelek vam bomo dostavili do vašega praga v roku delovnih dni od dneva, ko boste oddali naročilo preko te spletne strani

NAROČITE ZDAJ S 50% POPUSTA

Kako uporabljati АrthroNEO

1. Pred uporabo pretresite

1. Popršite 2-3 krat na boleče področje z razdalje 10-15 cm

1. Področje zmasirajte in ponovite 2-3 krat dnevno. Uporabljajte dnevno.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Bolečina v sklepih je zelo pogost simptom. Na žalost na neki točki v življenju prizadene mnogo ljudi. Pršilo АrthroNEO je izdelano, da pomaga blažiti neugodje in bolečine v sklepih.
Skrivnost je v izbranih naravnih sestavinah. Učinkovita kombinacija krepi sklepe in zmanjšuje mišični stres.
Proces lajšanja bolečin se prične takoj. Preprosto nanesite na boleče področje 2-3 krat dnevno. Za boljši učinek redno uporabljajte.
Ker je to pršilo, АrthroNEO deluje boljše od izdelkov v obliki krem. Ni se vam treba dotikati poškodovanega, razdraženega ali okuženega področja, medtem ko uporabljate izdelek, in to lahko storite z eno rok. Pršilo je pri uporabi tudi zelo ekonomično – pri vsaki uporabi se porabi samo 0,2 ml izdelka.
Glede na naše raziskave, so se pri obeh spolih pokazali odlični rezultati. Da, je primeren.
Da bi ohranili dostopno ceno in se izognili visokim lekarniškim maržam, je izdelek naprodaj samo na naši uradni spletni strani. Poleg tega ga lahko kupite s 50 % popustom. Za večjo udobje naših kupcev je dostava popolnoma brezplačna in plačilo je šele po dostavi.

64,00 €

32,00 €

Kupi 2, prejmi 1 brezplačno!

108,00 €

54,00 €

Kupi 3, prejmi 2 brezplačno!

170,00 €

85,00 €

50%
Popust
50% Popust